NTA speelt avondvullende double feature!


LUCHTIGE LUNCH
Iedereen kent het wel. Met de familie samen eten. Onderhuidse spanningen, onuitgesproken meningen en het terugvallen in oude patronen. Wat gebeurt er wanneer je dit anders zou doen? In luchtige lunch maken we kennis met een familie en zien we hoe zij zich uitspreken. Of juist niet… Gebaseerd op de eenakter Lichte Lunch van Peter Verstraaten.

SPEL: Emile Tournier, Donna Stolwijk, Steven Lemain, Leanne Dihne, Carine de la Cluse

ANDERS DAN HEEL DOODGEWOON
Wat als er zoveel afleiding is, zoveel uitdagingen, zoveel dingen die je wilt doen en zoveel gedachtes. De dag is dan heel veel en vol. Hoe deze worsteling is voor een volwassen persoon hebben wij gevangen in deze eenakter. We zijn uitgegaan van eigen ervaringen en hebben ons verdiept in ADHD. Naast de uitdagingen vinden wij dat er ook kwaliteiten zijn. Daarom de titel anders dan heel doodgewoon.

SPEL: Willemijn Stoel, Robin Spruijt, Isa Scholte, Carine de la Cluse

REGIE: Sophie Polhuis
KOSTUUMS: Marianne Vlieger
Techniek: Roeland Kluit