Locatietheater

Zaterdag 10 September 2022
Groot Amateurkunstfestival
Samen met regisseur Eugen speelden we met een kleine groep spelers op 3 verschillende locaties, 3 verschillende voorstellingen.
Locatie bruggetje OLV toren – Uit vissen
We gaan vissen en van het één zou zo maar het ander kunnen komen. Net als in het echte leven. Je zou maar één van de gelukkigen in de bruisschuit zijn. 
Locatie Park Elisabeth Groen – Elisabeth Groen
We lieten ons inspireren door de ontstaansgeschiedenis van park Elisabeth Groen. Met een performance op en rond het verteltheater nabij het Parkhuis brengen we de strijd om het park tot leven. 
Locatie Eemklooster – ont-moeten 
In een wereld die sterkt polariseert is verbinding misschien wel het sleutelbegrip om samen verder te komen. Met deze verbinding in gedachte heeft NTA een performance gemaakt die op haar beurt geïnspireerd is op Maria Abramovic haar performance The Artist Is Present. U wandelt door het klooster en de kloostergang om in de kapel te ont-moeten. 

Schrijver: Eugen | regie: Eugen | spel: Carine, Manon, Steven |

Mei 2022
Verder in de Kuil
Samenwerking met Theatergroep Thalia uit Amersfoort. We nemen je mee in de verwondering over wat er zich zoal in het bos af speelt. Wat ontstaat is een typische setting waarin niet alles zo typisch is als dat het lijkt. 
Locatie: Theaterfestival Vuurol in De Lage Vuursche
Regie en concept: Eugen en Sander | spel: Carine, Leanne, Manon, Robin, Steven, Willemijn & gastspelers Bep en Sam | techniek: Pieter